zondag 23 maart 2014

Dag 148 - 149 - 150

Dag Zus,

We blijven zo wat in onze routine, tussen het besef dat je nog ziek bent met de bijhorende discipline van hygiëne enz, en het gevoel dat het toch allemaal stilaan achter ons geraakt. Daarbinnen proberen we ook wat activiteiten samen te doen; er komen af en toe vriendjes spelen, we zijn naar de vissers gaan kijken en we zijn enkele boswandelingen gaan doen om de befaamde lokale Loekeberen te zoeken. Je bent ook schoenen gaan kopen met Mama. Mama had gevraagd om je wat afzijdig te houden in de winkel, want daar waren toch heel wat mensen. Dat lukte helemaal niet, en je vertelde zelf waarom; het was de eerste keer in vijf maanden dat je nog eens in een stad kwam. 
Verder tellen we nu echt wel af naar de laatste Chemo-kuur; dinsdag worden je bloedwaarden gemeten en als alles goed is bouwen de dokters woensdag een soort katheder in je been en moeten we ons om de 12h in het ziekenhuis aanmelden om Chemo-Kasper op te halen.

Dikke zoen,

3 opmerkingen:

  1. Op naar de laatste wedstrijd. Die win je zeker.
    De lente brengt nieuwe kracht ook voor jou.
    Laat die oogjes van jou maar stralen.
    veel liefs,
    juf Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yes, go Sam!
    nog 1 ronde te gaan ...
    En voor je het weet is het weer zomer!

    Intussen is er weer een nieuw nichtje geboren, deze keer in Peru ... ze noemt Maeli & kijkt er alvast naar uit om jou een keer te ontmoeten :)

    dikke kus,
    Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op naar de top! Heel veel sterkte om de laatste chemo-kasper te overwinnen.
    Je doet het zo goed!
    veel steuntjes Daniel, Ann, Fien en Neel

    BeantwoordenVerwijderen