donderdag 10 april 2014

Dag 165 - 166 - 167

Hey Zus,

We wachten af. Precies met nog een kleiner hartje dan anders, omdat het de laatste keer is. En we willen zeker niet dat het nu net de laatste keer nog misgaat met gekke infecties op het moment dat je geen weerstand hebt. Je witte bloedlichaampjes staan immers bijna op 0, en het is ook opletten met bloedneuzen en blauwe plekken enzo, omdat je bloedplaatjes zo laag staan. Waarschijnlijk zal je vrijdag wel één en ander extra moeten toegediend krijgen. Jijzelf blijft het intussen zeer goed doen. De dokters vertelden ons gisteren nog dat je eigenlijk wel een uitzondering bent omdat je zo actief en energiek blijft. Dat geluk hebben we al, nu nog de eindmeet halen.

Dikke kus,

3 opmerkingen:

  1. Vertrouw op je dochter, papa!
    Zij haalt de eindmeet.
    Iedereen roept haar toe:
    Go Sam, GO,GO,GO
    Zorg maar dat de "beker" klaar staat.
    veel dikke knuffels
    juf Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi lieve Sam
    Komaan nog een stevige spurt , dit gaat zeker lukken !
    Ik zit te wachten om jou te zien hoelahoepen , zelfs radslag draaien doe je tussendoor, dit moet je mij zeker eens laten zien !
    We blijven supporteren voor moedige Sam , voor geweldige Sam ! en zeker ook voor papa, mama en broers , jullie doen dit ook geweldig goed !
    Stevige knuffel en lieve groetjes .
    juf Leen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kris, joke en de kids10 april 2014 om 23:04

    De laatste loodjes... Jullie doen het allemaal ongelooflijk goed. Kris en ik hebben al dikwijls vol ongeloof jullie belevingen gelezen en ons al regelmatig de vraag gesteld wat als een van onze kinderen... Sam is zo sterk en ze zal er nog sterker uitkomen. Een dikke chapeau aan het hele gezin en jullie entourage.

    BeantwoordenVerwijderen