maandag 21 april 2014

Dag 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - Vakantie aan zee

Dag Zus,

Amaai de afgelopen dagen is er nogal wat gebeurd! We hadden van de dokters groen licht gekregen om naar de zee te gaan, en als we goed zouden opletten in functie van je minimale weerstand, mocht je zelfs naar Plopsaland! Die kans hebben we niet laten liggen. Met dank aan de mensen van Plopsaland kreeg je met je brief van de dokters een speciaal armbandje waarmee je aan geen enkele attractie moest wachten. Genoten dat je hebt!
Sam en haar broertje bij hun lievelingspaard Amika
Voorts heb je wel 5 keer op de go-karts gereden, zandkastelen gebouwd en je bloemenwinkel terug open gedaan na een lange winter. EN je hebt eindelijk je metekindje Zoë kunnen ontmoeten! 


Sam en metekindje Zoë
We zijn 1 keer heen en weer gereden naar het ziekenhuis, en ook daar was het nieuws bemoedigend. Je weerstand is nog zeer laag, maar de witte bloedlichaampjes zijn stilaan aan het terugkomen. We moeten nu nog maar 1 keer per week op controle en dat is komende vrijdag. Als je waarden dan goed zijn, word je de dinsdag erna voor de laatste keer geopereerd; beenmergpunctie, reparatie van je gebit en de katheder wordt weggehaald! Vanaf dan moeten we nog maar 1 keer per maand op controle gaan, en mag je stilaan terug aan schoolgaan beginnen denken, deeltijds om te beginnen en zo bouwen we verder op. 
Intussen hebben we ook nog de verjaardag van je broer gevierd, en ook hierbij was je in grote form. 
Het gaat precies ineens heel snel allemaal, maar zo hebben we het graag. We tellen echt af.

Dikke kus,

4 opmerkingen:

  1. En ik tel mee...... samen gaat het nog sneller!
    liefs,
    juf Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. noorkatonataliekris22 april 2014 om 09:09

    joepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk nieuws allemaal! Wat zullen je klasgenootjes blij zijn als jij terug in het klasje zit!
    Els (mama van Hanne)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een goed nieuws lees ik hier allemaal! Ik hoop je snel weer op school te mogen zien! Ik tel in ieder geval mee af! Ik duim voor je mee dat je operatie goed verlopen zal en dat je eindelijk van je katheder af bent.
    Dikke kus, juf Kitty

    BeantwoordenVerwijderen