zondag 8 december 2013

Dag 46

Dag Sam,

Je hebt dat supergoed gedaan. Meer dan 5 dagen thuis! Maar deze morgen wisten we al vlug dat het op was. Je was te moe om te eten of te drinken, en een heleboel aften zijn weer daar zodat je bijna niet kan praten. Papa en Mama hebben alles ingepakt en we zijn terug naar het ziekenhuis vertrokken. Daar vertelden ze ons dat je bloeddruk ok is, en ook je longen enz. Je hebt verhoging maar nog niet echt koorts, en ook al eet je niet en ben je zo moe, toch denken de dokters dat er misschien wel een stunt in de maak is waarbij je er deze keer door kan glippen en niet verder ziek wordt. Je witte bloedlichaampjes staan nu wel op 0, maar dat betekent ook dat ze morgen of overmorgen weer terug zullen beginnen te stijgen.... wie weet. Je rode bloedlichaampjes stonden ook te laag en daarvoor heb je een zakje bloed bijgekregen. Hierna was het wel even paniek, want je deed een plotse koortsopstoot, een soort afstotingsverschijnsel. Dat kan gebeuren want het blijft natuurlijk een lichaamsvreemde stof die ingebracht wordt. Gelukkig hebben de dokters dit vlug terug onder controle gekregen en voelde je je een pak beter daarna. Het worden alleszins opnieuw een paar spannende dagen die op ons en vooral op jou afkomen, maar we zijn er klaar voor.

Dikke kus,

3 opmerkingen:

  1. Sterkte toegewenst aan allen. Sam, we duimen.
    Benoit en Kristien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komaan he Sammeke, nog even doorbijten en deze sprong is ook weer genomen.
    Je doet dat daar super goed he! Fijn te lezen dat je een paar dagjes thuis hebt kunnen zijn met je mama, papa en de broers!
    We duimen hier verder met ons alles! Dorien, Lucky Duck en co

    BeantwoordenVerwijderen
  3. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . Margot

    BeantwoordenVerwijderen