woensdag 18 december 2013

Dag 57

Dag lieve Zus,

Dat was je laatste dagje thuis alweer. Maar je hebt er weer wat van gemaakt! Het hoogtepunt van de dag was vanmorgen al onmiddellijk, wanneer je even met Mama naar je klas bent gegaan om je zelfgemaakte cadeautjes af te geven. Op school was ook de 'Music for Life' actie bezig. Hiervoor was als thema 'Bednet' gekozen, zodat het systeem waarmee je van thuis uit de lessen in je klas kan volgen weer wat extra steun krijgt. De leden van het oudercomité hadden koffie en ontbijt voorzien, en de kindjes hadden truffels en koekjes gemaakt. Er was zelfs een klas die een volledig concert had georganiseerd! 
Namiddag zijn je neefjes en enkele vriendinnetjes nog even komen spelen, dat was ook leuk. En toen was het avond en moesten we stilaan aan inpakken beginnen denken. Papa heeft helaas nog iets teveel met zijn werk moeten bezig zijn, maar we hebben toch nog een tijdje allemaal langs elkaar in de zetel kunnen zitten. Op een bepaald moment vroeg Papa met een klein hartje of je klaar bent voor morgen ... en het antwoord was volmondig, optimistisch en met de glimlach "Ja!". Ge zijt een straffe madam zus. En morgen vliegen we er terug in.

Slaapwel,


3 opmerkingen:

  1. Go sam...go! Ge zijt super bezig! Echt top! En ook deze keer zullen we vol bewondering volgen wat een kanjer jij bent. Ook een immense pluim boor mama en papa! Jullie doen dat fantastisch! Liefs veerle, michel, rune en ferre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag allerliefste Sam,
    het was heel fijn om je gisterenochtend ( woensdag 18-12-2013 ) even te zien in onze school. Een mooi moment waar ik op dit moment aan terugdenk en bij stilsta.
    Ik wens je heel veel succes toe in het ziekenhuis en ik volg je via jouw mooie webblog.
    Groeten van juf Liesbeth.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Sam, Jij laat iedereen zien dat we in de kracht van een kind moeten geloven.
    Mijn grootste wens als jouw juf is dat we jou in 2014 weer in de klas kunnen hebben.
    Jij woont in mijn hart en gaat er nooit meer uit.
    veel liefs, juf Lydia

    BeantwoordenVerwijderen