woensdag 25 december 2013

Dag 63

Dag Sam,

En aan iedereen die de blog leest; Zalig Kerstfeest! Dat hebben we er zelf toch al van gemaakt. We hebben vanalles lekkers meegesleurd naar het ziekenhuis en hebben met ons vijven op je kamer Kerstavond gevierd. Goed gelachen, vooral Jef was in form. Jij kreeg er zelfs de slappe lach van. Het was ook wel wat gedoe met vooral Fons die niet in zijn gemakkelijkste periode zit, maar dat zou thuis niet anders geweest zijn. We hebben ook vol bewondering gekeken naar de mooie cadeaus die de Kerstman op Mama haar werk gebracht heeft, amai. Ook van het Kerstconcert dat 's namiddags op onze gang georganiseerd werd heb je met volle teugen genoten. 
Voor de rest vervallen we weer in wat intussen al routine lijkt; medicijnen, piepende infuuspompen, 's nachts opstaan voor het toilet, pipi meten, ... De dokters hebben ons verteld dat het deze en ook de volgende keer nog stevige Chemo-Kaspers zijn die komen helpen, en we zien ook zelf na 1 dag al aan je dat hij er stevig op inhakt. Blijven gaan schat, je doet dat goed.

Slaapwel,

2 opmerkingen:

  1. Ook voor jullie een fijne kerst gewenst! En op het goede nieuws van gisteren zeggen we hier allemaal in koor : whoooop whoooop!
    Afgelopen vrijdag hebben we in de tent van Music for Life een extra danspaske geplaceerd voor jou Sam.
    Dikke knuffel van Dorien, Lucky duck en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prettige Kerstdagen, fijn zo'n goed nieuws te lezen. Jullie doen dat super, doe zo door!
    Groetjes Arlette en Georges, lopertjes met snelle Omi.

    BeantwoordenVerwijderen