vrijdag 13 december 2013

Dag 51

Hallo Zus,

De nachten zijn nog steeds pittig voor wie bij jou blijft, want veel slapen is er niet bij. Je moet een paar keer naar het toilet, en omdat de dokters nog steeds niet weten vanwaar de koorts nu eigenlijk komt, wordt er ook nog heel wat medicatie toegediend. Het piepende geluid van leeggelopen infuuspompen kennen we nu wel. Maar toch zien we je stap voor stap in de goede richting kruipen. Zoals Papa altijd zegt, "een woord is een woord", heb je vandaag flink je les gevolgd, 'rekenen'. En dat was super plezant. Morgen is het 'taal', daar kwam een vies gezicht bij kijken toen je dat vertelde. Je was serieus moe van dat uurtje les, want daarna heb je 4 uur geslapen! Maar dat maakte wel dat we er een fijne avond van hebben kunnen maken. Fonske is met Omi mee - na Jef vorige week had hij nu buikgriep vandaag - en wij hebben met ons 4 gezellig van op jouw hoge verdiep naar het vuurwerk in Leuven gekeken. Daar werd de Kerstmarkt feestelijk geopend. Dit weekend moeten we echt wel dringend op algemeen verzoek van de jongens 'die de enige mensen in de hele school zonder Kerstboom' zijn er ook eentje kopen. We hopen nog altijd dat je er bij zal zijn om hem mee te versieren, want 19 december wanneer de volgende Chemo alweer begint komt stilaan heel dichtbij.

Dikke zoen,

2 opmerkingen:

  1. Hey Sam,
    Ik vind je echt een "supervechter" en dus ook een "supermeid", want je gaat er telkens voor! Ik blijf de leuke (en soms ook minder leuke) verhalen volgen en denk veel aan je. Ook met Karlien, Laura en Matteo spreken wij soms over je en over hoe sterk je bent.
    Dikke zoen,
    Marleen (je buurvrouw van Ormendaal)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. halowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww sam goet voort gaan we duimen altijt voor jou ook doejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gaat het goet ?

    BeantwoordenVerwijderen