donderdag 2 januari 2014

Dag 71

Hey Zus,

Lazy New Year's day, dat was het en het was plezant. 
Omdat je vaker en intenser begon te klagen van buikpijn zijn we voor de zekerheid in de late namiddag toch even naar het ziekenhuis gegaan. De dokters hebben je onderzocht en hebben bloed getrokken; er bleek niets speciaal te zien. Je bloedwaarden waren zelfs goed, enkel je witte bloedlichaampjes staan nu door Chemo-Kasper bijna op nul, waardoor je geen weerstand meer hebt. Dat betekent dat je nu in "aplasie" bent zoals dat zo mooi heet, en dat we de komende dagen weer extreme aandacht voor hygiëne moeten hebben zodat je geen gekke ziektes tegenkomt.

Dikke zoen,

2 opmerkingen:

  1. kris joke arianne noa marte en kobe2 januari 2014 om 16:02

    1 uit de 1000 ben je. We wensen jou en je familie het komende jaar een snel herstel en veel rust in je eigen huisje toe. Laat je ziekte je toch ook maar niet in de weg staan om plezier te maken en veel te lachen. Denkend aan jou en je familie gaan we 2014 in. Groetjes van ons allen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Sam, broers, mama en papa,
    We wensen jullie een ongelooflijk nieuw jaar toe. Het kan alleen maar weer beteren. Als binnenkort de winter gedaan, is jullie winter ook gedaan. Na kerstmis mag je beginnen dromen van de nieuwe lente.
    Heel veel dikke kussen van Kaat, Lucas, Ruth, Kristel
    Er ligt hier weer een stapeltje tekeningen klaar Sam, we zorgen dat ze een dezer bij jou geraken.

    BeantwoordenVerwijderen