woensdag 15 januari 2014

Dag 84

Dag Samba,

Doordat de thuisroutine verdergaat blijft je ziekte op de achtergrond. Dat is raar. Van de ene kant voelt het nu alsof we niets aan het doen zijn, van de andere kant is rusten natuurlijk ook deel van de genezing. Moeke is vandaag de hele dag bij jou geweest, voormiddag heb je met Bednet gewerkt en namiddag is de juf thuis les komen geven. Op die wijze gaan de dagen natuurlijk ook snel voorbij en zal het vlug maandag zijn. 

Dikke kus,

3 opmerkingen:

  1. Dag Sam, ik ben zondag je meter Katrien tegen gekomen in de stad en zij was zo superblij dat je er zaterdag bij was voor Ben zijn verjaardag, allemaal samen!!! ;o) Ik vond het ook héél leuk om dit te horen! Dag flinke Sam!!! Jeanneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Sam, wij kennen elkaar niet maar ik ken je mama al heel lang van op het werk ! En als ik dit zo allemaal lees hieronder.... WAUW! wat een flinke knappe sterke meid ben jij seg .... Net zoals je mama ! Het zit je de laatste tijd echt niet mee, maar ik lees ook dat je omringt bent door heel wat lieve en sterke en slimme mensen...wij branden thuis elke avond een kaarsje... en ik heb nog een mooie grote roze kaars met gele en blauwe stippen...die branden we speciaal voor jou vanavond !
    Dag flinke Sam !

    Manisha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dat je nu kunt skypen .b.s van Margot

    BeantwoordenVerwijderen