donderdag 9 januari 2014

Dag 78 - 79

Hey Sam,

Gisteren ben je op je gemakje weer een dagje naar Moeke gegaan. Daar heb je leren dammen; iets nieuws leren vind je altijd leuk. 
Het inloggen op Bednet verliep daarentegen niet vlot, terwijl je er zo naar had uitgekeken. "Komaan Papa ik moet naar school!". Ook vandaag is het je niet gelukt om in te loggen, dat was een grote ontgoocheling. Morgen proberen we opnieuw. 
Vanochtend was je al vroeg in het ziekenhuis voor de controles. Alles was vrij ok, je hebt niets moeten bijkrijgen. En er zijn terug een paar witte bloedlichaampjes opgedoken, 160 heb je er nu. Dat is uiteraard nog steeds minimaal, maar ze komen toch weer stilaan terug. Het proberen opstarten van de Chemo maandag zal wel nog te vlug komen denken we, dat zal wel weer enkele dagen uitgesteld worden. 
En voor de rest was het grote nieuws vanavond uiteraard je Meterschap! Toen je net ziek was, heeft jouw Meter je gevraagd of je zelf niet de Meter van haar derde kindje wilde worden. Dat vond je toen fantastisch, maar ook een hele verantwoordelijkheid, en je wilde dat wel doen als het samen met je Mama mocht. En vanavond was het dan zover, je Metekindje Zoé is geboren. Stralen dat je deed toen je de eerste foto's zag!

Alvast nog een dikke proficiat en een dikke kus,

1 opmerking:

  1. Waw Sam! Wat ben ik een fiere meter omdat mijn Sammeke meter is geworden van het kindje van haar andere meter! Ingewikkeld wel! Jij gaat dat super doen! En binnenkort maken we wel eens een uitstapje met alle meters en metekindjes en meters die ook zelf metekindje zijn ;-) Tot gauw, Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen