zondag 12 januari 2014

Dag 81

Hey Zus,

We zijn er een leuk laatste weekend van aan het maken. Je bent gisteren ook mee geweest naar het verjaardagsfeestje van je neefje, daar keek je al lang naar uit. Het was dan ook pas de 2e keer in bijna 3 maanden dat je nog eens ergens naartoe kon. Maandag gaan de dokters proberen Chemo-Kasper weer uit te nodigen, als hij mag komen. 
Dat betekent wel dat je nu al 2 weken thuis bent, en niet ziek geworden bent na de vorige kuur, ongelooflijk goed gedaan!! Momenteel is het soms dan ook raar om te moeten beseffen dat je zo ziek bent, en eigenlijk halverwege een Chemo-kuur. Maar gezien de omstandigheden is het natuurlijk beter zo. 

Kus,


3 opmerkingen:

  1. NoorKatoNatalieKris12 januari 2014 om 16:12

    Yippie Sam ... Je gaat het zien. Als straks de blaadjes terug groen worden, de vogels weer volop beginnen fluiten en alles begint op te warmen, zal niets je nog tegenhouden om iedereen te laten mee genieten van je lach. Wij kijken er alvast naar uit. Nog even volhouden meid !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaai Sammeke, wat heb je dat goed gedaan meisje de voorbije tijd! En nu er tegenaan voor de 2de helft hee, we duimen allemaal mee!
    Veel liefs van
    juf Liliane

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Sammeke, wat waren we hier blij dat je erbij was! Eindelijk waren we nog eens allemaal samen. En wat heb je plezier gehad! Ik ben zelf nog wel niet helemaal aan de beurt, maar dit was toch alvast mijn mooiste verjaardagscadeautje :-) liefs, Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen