zondag 27 oktober 2013

Dag 5

Vandaag gaat het weer een streepje beter. Leuk om je wat energieker te zien, de bloedtransfusie heeft je duidelijk extra kracht gegeven. Je kan ook reeds goed in de zetel zitten, morgen mag je misschien al wat drinken of zelfs eten. En we vieren samen de goal van Standard :-)
Maar de verpleging doet dat ook goed; ze trekken ons duidelijk omhoog als we omlaag gaan, en als Papa volledig in eigen stijl te enthousiast wordt, trekken ze hem ook vlug terug naar beneden. Maar toch; Papa en Mama zijn stilaan klaar voor de belangrijkste week van hun leven!

7 opmerkingen:

  1. Hoi Sam,
    Wij zijn loopvrienden van je Omi en Vake en kennen jou en je broertjes ook al een beetje, door de verhalen van je Omi en natuurlijk ook door jullie af en toe te zien ravotten op de kinderboerderij. Wij weten dus dat je een leuke, lieve en sterke meid bent. Onlangs waren jullie nog op de sportdag in Hasselt en je was zo hoog aan het springen op de turnmat...een echte turn-ster :-)
    Sammeke...je bent een flinke meid en we sturen je veel moed om tegen de beestjes te vechten die je nu ziek maken. Jouw naam "Sam" zit verborgen in het woordje "samen" en samen met je mama en papa, je broertjes en je grootouders gaan jullie zeker deze strijd winnen.
    Johan en VĂ©ronique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is moeilijk om geschikte woorden te vinden wanneer je dit leest....
    Jullie hebben ervoor gezorgd dat Sam meteen in een goed universitair ziekenhuis is, omringd door de beste artsen/ specialisten die op de hoogte zijn van de laatste medische technieken. Jullie omringen haar met zorg, aandacht en liefde. Meer kunnen jullie niet doen Filip. We duimen voor Sam en wensen jullie veel sterkte.
    Uiteraard wensen we Sam een snel en volledig herstel toe.
    Aarzel niet om ons te contacteren als we kunnen helpen Filip.
    Benoit en Kristien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ingrid Cruysberghs28 oktober 2013 om 12:00

    Dag Sam
    Een paar weken geleden kwam je hockey spelen in Hasselt, waar Margaux en Maud ook spelen. Het was fijn om jou, je broers en mama en papa zo onverwacht nog eens te zien! We duimen voor jullie dat alles weer helemaal goed komt! Hou je sterk meid en vecht zoals alleen hockey-meisjes dat kunnen!!!
    Groetjes van Ingrid, Raf, Margaux en Maud

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sterkte allemaal!! (krop in de keel)
    gr jan, hilde, siel en marte verstrepen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Sam,

    Jij kent ons niet maar ik ben een vroegere collega van Uw Omi. Mijn vrouw Marie Jeanne en ik duimen voor U en wensen U sterkte veel toe. Wij zien op de foto's dat jij een kranige meid bent en dat je dit tot een goed einde gaat brengen.
    Wij denken aan U en nogmaals veel sterkte.
    Marie Jeanne en Georgy.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag Sam,

    Op de foto's zien we je met serieuze stapschoenen aan. Soms zullen het kleine passen worden en soms grote. Wij stappen in onze gedachten in ieder geval met jullie mee!!

    Veel sterkte
    Aksel Lapeirre, Martine, Lotte & Wiske

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag mijn olleke, mijn lieve Sam,
    Toen ik je zaterdagmiddag zag zitten - in een zetel die veel te groot leek voor jou - voor je uitstarend naar ik weet niet wat - met je mooie prinsesschoentjes aan - het leek wel een gekleurde zwart-witfoto ... toen is bij mij de veer gebroken. Sindsdien is er geen enkele dag voorbij gegaan zonder droefheid en grote ongerustheid. Ik laat wel elke dag enkele traantjes om jou vooral op de ogenblikken als ik je dagboek lees. Al die lieve reacties. Aan je mama heb ik wat foto's doorgestuurd over ons laatste verblijf op de boerderij in de Voerstreek. Ze dienen om de muren van je kamer wat op te vrolijken. : het zijn allemaal heel leuke ogenblikken : jij die paard rijdt op Flam, samen met Kas naar de hooimijt om gras te zoeken voor de geitjes, de twee zwangere koeien voederen in de stal, Luikse wafels eten op de markt in Aubel, een kamp bouwen in het rode bos. Allemaal dingen die je toen heel fijn hebt gevonden We gaan ook een fotoboek maken over jou. Dat kan je dan als vertelboek gebruiken als je vriendjes je komen bezoeken. Bij jou thuis of in het ziekenhuis. Als je wat beter bent.
    Onze geplande reis naar Zuid-Africa hebben Omi en ik geannuleerd. We blijven thuis om je te steunen en te helpen als nodig is.
    Het kaarsje dat ik enkele weken geleden na jouw operatie voor jet h ebt aangestoken in de kathedraal van Santiago is inmiddels gedoofd, maar ik gedachte blijft dit branden. En op Cruz de Ferro liggen ook nog vijf heel kleurige bouwsteentjes voor jou. Het zijn vooral steentjes voor het leven, die je moeten helpen een goed en gelukkig mensje te worden. Vijf steentjes voor het leven : elk steentje wenst jou iets toe : liefde voor de natuur, kiezen voor eenvoud, je omringen met vrienden, een ontdekkingsreiziger en kiezen voor eerlijkheid. Het steentje van heel veel sterkte wil ik er nu aan toevoegen. Een denk er aan : het zijn steentjes voor HET LEVEN.
    Dag lieve bol, hou je sterk en kranig en blijf mooi. Dag flinke meid.
    van jouw pepe

    BeantwoordenVerwijderen