maandag 28 oktober 2013

Dag 6

Moeilijk om te beginnen. Ook deze dag begon goed eigenlijk. Goed geslapen, weer een paar sondes weg, wat TV gekeken, goed gelachen met de broers die thuis papa en de baby aan het spelen waren, met hun zonnebril op weg naar Oostenrijk. De echo van je hartje was perfect, dat horen we graag. Door de positieve trend van de laatste dagen begonnen we echt moed te vatten, laat maar komen. Papa begon het zelfs wat vreemd te vinden dat er echt iets met je aan de hand zou zijn buiten het herstel van die operatie. Het onderzoek van namiddag was echter andere koek. Het resultaat wees uit dat het overal in je lichaam verspreid zit, tot in de botten. Ook al relateerden de dokters dit niet direct aan een bijgestelde diagnose of therapie, het voelde toch als een tackle langs achter en terug naar af. Zeker nu Papa intussen terug thuis is met de jongens en Mama die vannacht weer bij je blijft net belde dat je het afgelopen uur ineens weer heel veel pijn hebt gehad... reality kicks in. Morgen om 16h moeten Mama en Papa naar de dokters komen om de volledige diagnose te aanhoren, woensdag volgt de operatie om je katheder te plaatsen, kort daarna of donderdag ten laatste volgt de eerste chemokuur. 

6 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte Filip, we sturen jullie al onze positieve energie.
    Bart & Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We duimen voor je Sam. Elke dag denken we aan je. Je bent een lieve, sterke, dappere meid, het komt wel goed! We hopen allemaal dat de chemo heel snel werkt en je minder pijn gaat hebben. En bedank je papa voor de fijne blog, zo voelt het of we allen naast je zitten. Veel sterkte en doorzetting aan mama, papa, broers en jezelf. Sofie, Ief, Joran en Margot. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Sam,
    Bobo en pepe van de kleine Sam die naast jouw omi en pepe wonen, vinden je een flinke en dappere meid. We duimen heel erg voor je en we zijn er zeker van dat je het allemaal goed gaat doen.
    We wensen mama en papa, Jef en Fons en jezelf veel sterkte en moed en we blijven je volgen op de mooie blog die papa voor jouw gemaakt heeft. Bedankt hiervoor.
    Chantal en Luk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Sam,
    We duimen voor een snel herstel en we zijn er zeker van dat je mama, papa, fons, jef en de rest van je naaste familie je zo goed mogelijk in de watten leggen tijdens je verblijf in het ziekenhuis.
    Heel veel sterkte en vele dikke kussen van Arianne, Noa, Marte en Kobe.
    Kris en Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Sam,
    Niet te vatten wat er allemaal op 1 week gebeurt! We voelen ons allemaal heel erg betrokken en denken iedere dag aan jou en de rest van de familie! We duimen ons te pletter en de kaarsjes branden zoals ze nog nooit gebrand hebben!!!
    Dieter-Elke-Tibe-Rune

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hello sammeke,

    enkele weekjes geleden hebben we met plezier gekeken naar de spelende 'bende van de kinderen' tijdens het feestje van nele en grégory ! gisteren vertelde pepe ons dat je wat ziekjes bent geworden. we vonden dat heel spijtig en het deed ons wat pijn aan onze hartjes.

    we hopen dat je het toch een 'beetje' fijn vindt in het ziekenhuis. zijn de dessertjes lekker ? mag je veel naar TV kijken ? zijn het lieve verpleegstertjes ? heeft mama en papa nu nog meer tijd om bij jouw te zijn ? kom maar snel terug naar uw eigen huisje want uw broertjes worden wat ongeduldig om weer met je te spelen.

    beste mama en papa, toen we dit nieuws vernamen sneed het door merg en been. we waren er niet goed van, wat moet het dan niet voor jullie geweest zijn ? alvast veel moed en vooral optimisme in deze moeilijke dagen. we wensen jullie veel doorzettingsvermogen en kijken samen uit naar een spoedig herstel.

    namens lea en albert en de hele kliek.

    BeantwoordenVerwijderen