zaterdag 2 november 2013

Dag 11

Dag Zussemus,

Papa is blij dat de vorige dag voorbij is; echt in de mood voor Allerheiligen waren we niet. Ook vannacht zijn we weer 5 keer opgestaan om de slechte cellen die Chemo-Kasper al heeft platgeslagen weg te plassen. En vandaag gaat het weer heel goed. We hebben wat familie op bezoek gehad en er komen ook nog enkele kindjes van je klas langs. Tussendoor wandelen we een beetje rond op de gang, spelen we een paar gezelschapsspelletjes, en wachten we op de volgende van die vervelende ruggenprikken die je zometeen moet ondergaan. 
Het is weer één van die momenten dat het onwezenlijk lijkt dat je zo ziek bent. We weten wel dat de cortisone waarschijnlijk je buikje opnieuw wat ziek zal maken, dat de misselijkheid en het haarverlies elk moment kunnen toeslaan, maar hey, dat is blijkbaar niet vandaag!
Dikke zoen, 

4 opmerkingen:

  1. Dag lieve Sam, ook al heb ik niet lang bij jou in de klas gezeten, toch duimen mijn mama papa en ikzelf heel hard voor jou!!! We branden hier op de Bruul vele kaarsjes zodat chemo kasper goed zijn werk kan doen en je snel weer helemaal beter bent. Heel veel moed Sam, ook voor je mama, papa en broertjes!!!!!!!!!!!!!!! Jarne, Kristel en Noel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Sam,
    Hier Fien en Alice uit den ormendaal! Weet dat je ex-buurmeisjes heel veel aan je denken en samen met mama en papa hopen we dat chemo kasper dit jaar kampioen speelt en snel de slechte celletjes zal overmeesteren! Dikke knuffels van Fien,Alice,leen en Filip .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Sam,
    Hoeveel vrienden en vriendinnen heb je wel, die allemaal willen dat je beter wordt! Ook Robin, Tim en ik denken veel aan jou? En weet je, Standard speelt zo goed dit jaar; we zetten chemo-Kasper gewoon in dat team en we duimen dat Standard kampioen speelt.
    Dikke kus van Robin, Tim en Arletje

    BeantwoordenVerwijderen