vrijdag 29 november 2013

Dag 38

Dag Zus,

Mama heeft vandaag wat moeten trekken en sleuren, je was een beetje depri, had heimwee naar huis en had nergens echt zin in. Maar uiteindelijk vond je de les supertof, en heb je in de speelzaal "De Bonte Specht" zelfs wafels gebakken voor de andere kindjes. Papa is vanavond met de jongens ook nog even langs gekomen om je eten te brengen. Moeke heeft speciaal voor jou lekkere dingen gemaakt omdat je het ziekenhuiseten beu bent. En toch ben je de laatste dagen bijna een kilo bijgekomen, amai! Nu mag/moet dat nog, en je zag er dan ook heel goed uit!
Vandaag moest tussendoor weer de eerste ruggenprik gebeuren, waarbij ze vocht wegnemen met een spuit en rechtstreeks vervangen door Chemo-Kaspertjes. Dat is goed verlopen. Je had wel een beetje pijn tijdens de ingreep, maar dankzij het lachgas wist je er achteraf niets meer van en dacht je dat je geslapen had, oef. 
Morgen komt Papa met je Sinterklaascadeau van zijn werk Mama aflossen voor de rest van het weekend, zie dus maar dat je goed slaapt vannacht :-)

Dikke kus,

1 opmerking:

  1. Hey Sam,
    Die Chemo-Kasper heeft echt wel erg goed zijn best gedaan hee! Maar ja, hij kon natuurlijk niet onderdoen voor die kranige Sam! En nu er weer opnieuw tegenaan he meisje! Heel veel goeie moed van
    juf Liliane

    BeantwoordenVerwijderen