dinsdag 12 november 2013

Dag 20

Dag Zus,

Vandaag ging het wat minder. Je hebt voor de eerste keer overdag 2 keer geslapen, de aftjes beginnen op te spelen, de moraal was iets lager. Het hoogtepunt van de dag was weer toen enkele vriendjes kwamen spelen, daar heb je echt van genoten. 

Je bent nu 3 weken in het ziekenhuis, morgen wordt de laatste chemo van deze sessie via ruggenprik toegediend. Verder hebben we vandaag weer een nieuwe dokter gezien, en volgens haar bestaat de kans ook dat je morgen of overmorgen reeds een eerste keer naar huis mag. De aftjes moeten controleerbaar zijn, en de koorts moet wegblijven ... maar dat is toch al 2 dokters tegen 1, wij hopen en duimen heel hard om ons gezin weer even compleet te hebben!

Zoen,


4 opmerkingen:

  1. We hopen en duimen met jullie mee dat Sam snel even naar huis mag! Ben onder de indruk van hoe sterk jullie je houden, echt dikke thumbs up voor zowel Sam als jullie allemaal.

    En zeg maar tegen chemo Kasper dat hij super hard zijn best moet doen om alle cellen plat te slaan. Om ter hardst meppen, daar gaan we voor!

    Bart & Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel we hier een tweetal duimpjes missen in huis, duimen we toch met zijn allen dat je heerlijk naar huis mag! Je doet het erg knap!
    Dikke knuffel van ons allen!
    Maryse, Jos, Bei, Yuxi en Fu

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Joke, Kris, Arianne, Noa, Marte en Kobe12 november 2013 om 19:31

    Hey Sam,
    We duimen mee opdat je even naar huis kan. Go for it!
    Je broers zullen zooooo blij. Mama en papa zullen des te meer genieten van jullie.
    Het is jullie allemaal van harte gegund!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij duimen mee met 10 duimen dat je snel naar huis mag!!!!
    Judith en co

    BeantwoordenVerwijderen