dinsdag 5 november 2013

Dag 14

Hallo Sam,

Vandaag was zonder twijfel de beste dag tot dusver; geen gedoe, Mama heeft de hele dag voor je gezorgd, en de ziekenhuisschool is opgestart. Dat vond je fantastisch, je hebt 2 uur les gekregen en dan nog extra huiswerk gevraagd. De verplegers zijn net ook nog spontaan komen zeggen dat je het tot dusver boven verwachting goed doet. We mogen uiteraard niet overmoedig worden, maar het laadt alvast onze batterijen weer een beetje op voor wat nog komen gaat. 
Papa van zijn kant is vandaag de hele dag gaan werken. Met de nodige overpeinzingen, dat wel. "Is dat nu goed of slecht? Spendeer ik die tijd nu niet beter bij jou? Ga ik er geen spijt van hebben?" Mja. Slotsom is eigenlijk dat Mama en Papa de toekomst positief en met het nodige vertrouwen tegemoet zien. We geloven dan ook dat dit verder op jou afstraalt, en dat je samen met ons stap voor stap elk mogelijk draadje terug oppakt wanneer het kan.

Slaapwel,

6 opmerkingen:

  1. Lieve Sam
    Het is fantastisch hoe goed jullie die chemokuur trotseren. Zo zie je maar hoe sterk je bent Sam. Dat geldt ook voor je mama en papa. Doe zo verder. Wij denken elke dag aan jullie.
    Dikke kus aan allemaal. Judith, Eddy, Jo, Anna en Sien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Sam,
    wij zijn hier elke keer blij als je weer een goeie dag hebt gehad. Dat is mooi meegenomen en dan kan je ook genieten van dingen zoals de ziekenhuisschool. Lopen er daar ook cliniclowns rond eigenlijk? Ik hoor er soms wel van maar ik heb ze nog nooit gezien. Sam, we denken heel veel aan je en duimen heel hard voor je zodat je snel genezen bent.
    Dag mama en papa,
    ik vind dat ook jullie het ook heel goed doen. Het is knap dat we mogen meeleven met jullie verhaal op deze blog en ik ben ervan overtuigd dat uw positieve ingesteldheid uitstraalt naar uw kids en de rest van familie en vrienden, ik voel het alleszins tot hier. Respect.
    Vele groeten van Bart en Kris, Merel, Myrthe en Bo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Sammetje,
    Toen ik gisteren bij je was, was je net huiswerk aan het maken. Woordjes met 'au' of 'ou' en woordjes met 'ij' of 'ei'. Niet simpel mijn gedacht. Daarna heb je me moppen voorgelezen uit een boekje dat je gekregen had. Goed gelachen samen !
    Morgen brengt chemo-Kasper een paar vrienden mee, om nog harder tegen de kankercellen te meppen. We leven elk moment met je mee, Sammetje.
    En als alle slechte cellen weggemept zijn, en het mag van de dokter, dan gaan we samen naar "Turbo" kijken, want dat hadden we afgesproken hé !
    Een superdikke knuffel van Omi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Sam,
    Je Omi vertelde gisteren dat je zo flink je huiswerk aan het maken was. Je liet je dan ook door niets of niemand afleiden. Tot gouw, zei de pouw in de kau en ze legde een ij voor haar lange rijs op weg naar Pareis. Vind je de foutjes Sammie :-))

    Hildeke van de Bokrijklopers heeft aanstaande zondag een loopje geregeld naar het kapelletje van Stokrooi. De vrienden van je Omi en Pepe gaan dan samen met je Omi naar het kapelletje lopen en jouw Pepe wandelt met een groepje tot daar. We gaan dan allemaal een kaarsje branden voor jou en voor chemo-kasper . Jullie zijn goed bezig !!!
    Vele groetjes Veronique en Johan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Sam,
    Wij zijn vrienden van je mama en papa en we willen je heel veel moed wensen. Zo te lezen ben jij een heel dapper meisje! We duimen heel hard voor jou en we zijn zeker dat je samen met Chemo-Kasper de stoute cellen gaat verslaan. Je kent ons waarschijnlijk niet, maar deze zomer, ergens in augustus, zat je blijkbaar elke morgen samen in de bus met ons zoontje Mats, op weg naar het Wakasakamp in Bokrijk. Volgend jaar wil Mats je graag leren kennen, op de bus, op weg naar een nieuw kamp! Heel veel moed daar, ook voor je mama en papa en broertjes.
    Liefs uit Hasselt! Piet, Ruth, Casper en Mats

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Sam

    We volgen je blog ook van vandaag en wensen je nog veel sterkte toe. Ik hoop dat je kamer al mooi hebt kunnen inrichten met alle spulletjes die jij leuk vindt. We lezen dat je heel dapper bent en dat je samen met Chemo Kasper en lange weg bent aan het afleggen. Veel moed toegewenst aan iedereen van de familie en we kijken al uit naar de verjaardagsfeestjes bij de familie Dillegems waar je samen leuk met Yanne - Eline en Jorin kan spelen.


    Yanne Jorin Eline Els Bjorn

    BeantwoordenVerwijderen