donderdag 7 november 2013

Dag 16

Hey Zus,
Vandaag is al een drukte van jewelste geweest. De ochendroutines voor verzorging en dan samen ontbijten met een lading toast. De tandarts is ook op bezoek geweest en eind November word je aan je tanden geopereerd om elk risico van infectie via je tanden te vermijden, maar dat zien we dan wel weer. Eerst chemo nr 2 en 3 tot een goed einde brengen.
Je bent ook het kine lokaal gaan verkennen en hebt zelfs al wat oefeningen gedaan sterke meid ! Springen lukt voorlopig nog niet, maar dat komt wel weer. Het is heel belangrijk dat je veel beweegt en aan je conditie werkt, zo kunnen we nog beter vechten samen met chemo kasper. En voor kine krijg je ook een kraal voor je ketting ;-)
Van de psychologe heb je vandaag een 'knuffel chemo Casper' gekregen. Echt de max. Dan kunnen jullie samen lekker 'meppen' (om het in Jef zijn woorden te zeggen).
Deze namiddag staat knutselen in de bonte specht op je agenda (dan kan mama effe rusten). Daar ben je een schilderij aan het maken met je naam en je lievelingsdier om op de deur hier te hangen. En het zou me niet verbazen als je er in de komende dagen ook gaat maken voor je broers.
De dokter is net langsgekomen... Ze heeft het startschot gegeven voor de tweede kuur. Die gaat een stuk zwaarder zijn, maar dat zien we wel weer dag per dag, he flinke meid.

5 opmerkingen:

  1. Dag Sam,

    Ik ken je vrolijke papa omdat we samen al eens een zaakje hebben gedaan. Eerst even een boodschap voor hem toch.

    Hi Filip,

    Blijf schrijven aub. De Winston heeft ook hier gelijk hoor, maar laat dit een aanmoediging zijn om te blijven schrijven. Is een prima manier om je gedachten vorm te geven en ze even een plek te geven.

    Beste Sam,

    Als ik je zie, doe dan eens die handstand voor me aub.

    Kill'em all - Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Sammeke,

    Omi en Pepe zijn gisteren jouw broertjes Jef en Fonske gaan afhalen in het schooltje in Kortrijk-Dutsel en boven de deur van jouw klasje hing (in lettertjes in hartvorm) 'Lang Leve Sam. Is dat niet lief van de juf en van al jouw klasvriendjes ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Sam
    Bij Emma in de klas (3de lj. - Juf An) hebben ze veel over jou gepraat. Hoe ziek je bent en hoe jij, sterke meid, de slechte cellen met de hulp van chemo Casper gaat verslaan. Ze hebben naar een filmpje mogen kijken hoe chemo Casper te werk gaat. De kindjes hebben ook mogen kennismaken met jouw knuffel in de klas. En de juf heeft verteld dat jij er ook zo eentje bij je hebt in het ziekenhuis. Je leeft in ieders hart, van het 1ste kleuterklasje tot het 6de leerjaar. Waarschijnlijk komen er nog zware periodes aan, maar je slaat je er zeker door heen. Wij duimen allemaal voor jou. Veel liefs van Hilde, Sven, Lien, Victor en Emma (buren van Frank en Sabine).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dag sam
    ik vond het leuk om gisteren op bezoek te komen en om uno te spelen en kakerlaken
    te spelen en meschien gaan we op school met je skypen want meester hans heeft het op
    de computer ge zet veel kusjes van hanne deroost

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo lieve Sam,
    Ik wens je superveel moed en sterkte!!! Ik ken uw mama via InBev en via mijn schoonzusje... ik zie via de foto's dat je echt een supermeid bent!
    Hou vol en we duimen superhard voor je mee dat alles goed verloopt!
    Heel veel lieve groetjes!!!! XXXX Donna, Mark, Thibaut en Capucine (Vansweevelt)

    BeantwoordenVerwijderen