donderdag 21 november 2013

Dag 30

Hey Sam,

Wat een leuk dagje al bij al! We hebben voormiddag samen wat gewerkt, jij met Juf Kathleen en de maaltafels. En namiddag is Omi bij jou geweest. Ook vandaag zijn er weer wat stapjes gezet. Je witte bloedlichaampjes staan bijna op 3000, de infuuspompen worden één voor één afgekoppeld en de koorts lijkt definitief weg. We proberen ook stilaan wat te eten; een hapje yoghurt, een beetje Fristi, een stukje plopworst, een schijfje kaas en een paar hapjes soep. Je hebt ook weer enkele gekke turnoefeningen gedaan, met een parcours rond het bed, dat was grappig. En vanavond hebben we ons eerste uitstapje gemaakt, op wandel naar het winkeltje. 
We gaan er nu naar proberen toe te werken dat je maandag minstens even heen en weer naar huis kan, om mee Fonsje zijn verjaardag te vieren. En morgen is Mama genezen en kan je haar voor het eerst deze week terug zien, daar hebben we nogal naar afgeteld!

Slaap zacht!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Sam,
    Het is zo fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat! Je doet dat daar super goed he, jij bent nog zoveel sterker dan chemo Kasper en als zijn vrienden samen.
    Nog even en de broers moeten je schoen opnieuw zetten want dan kan je al dat lekkers terug opsmikkelen!
    We duimen dat je maandag even naar huis kan om Fons zijn verjaardag mee te vieren. Maar morgen eerst mama ne dikke knuffel geven he.
    Dorien en Lucky Duck

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Sam,
    doe zo voort meisje, super! De flinkste van de gang, amai!
    Wij zijn bijna van onze verkoudheid verlost, en dan komen we weer eens uno spelen of iets anders. Wens Fonske een heel gelukkige verjaardag hé grote zus!
    Groetjes van Noor G, Ward en Stan en Mieke en Daneel

    BeantwoordenVerwijderen