donderdag 14 november 2013

Dag 23

Hallo Sammie,

Wat super om vanochtend weer met 5 aan het ontbijt te zitten! Je hebt goed geslapen in je eigen bed, eindelijk nog eens de nacht door. Het lijkt wel alsof we nu allemaal een klop krijgen, we beseffen en voelen nu ook pas hoe hectisch en intens de afgelopen 3 weken geweest zijn; iedereen was heel moe vandaag, en jijzelf hebt ook niet veel anders gedaan dan geslapen. Het is dan ook voor jou de eerste keer sinds heel lang dat je eens een paar uur aan een stuk niet gestoord werd voor eender welk onderzoek of toiletbezoek, nachten inclusief. Helaas was het thuis wel weer lekker chaotisch naar aloude traditie ... we moesten ons 's ochtends vroeg fatsoenlijk organiseren om je goed te kunnen verzorgen, de verwarming was stuk en moest gemaakt worden, er waren nog 2 werkmannen om wat aan het sanitair te prutsen, de poetsvrouw liep er ook rond en Papa moest intussen nog heel wat bordjes van zijn werk in de lucht houden. Dat betekende dus ineens je eerste uitstapje naar Moeke en Vake om daar even verder te gaan rusten. Voor de rest blijf je dat ongelooflijk goed doen; je vraagt zelf om je tandjes te poetsen ook al moet je daarbij huilen van de pijn, eet zoveel als mogelijk, ... je bent superflink. De jongens zijn ook enorm blij dat je thuis bent, dat was het eerste wat ze vroegen toen we hun van school gingen halen; "Is zus nog thuis? Yes!". 
Morgen voormiddag moet je op controle in het ziekenhuis, en namiddag wordt thuis "Bednet" opgestart, zodat je via laptop - webcam - fax kan meedoen met de kindjes uit je klas. En zo gaan we verder.

Dikke zoen,

5 opmerkingen:

  1. Wat fijn te lezen dat jullie genieten van jullie herenigde gezinnetje! Hopelijk valt de controle mee morgen en zit je morgen bij in de klas, al is het op afstand!
    Liefs van Hannah, Paulien, Marie, Wannes, Jan en Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Sam,

    Jij kent ons natuurlijk niet maar wij kennen jouw mama en papa. Ik ben een collega van je mama en wij volgen jouw tocht op de voet. We waren super blij toen we vernamen dat je terug thuis was. Het zal wel geweldig zijn om terug in je vertrouwde omgeving te vertoeven, terug samen met zijn vijfjes en om eindelijk in je eigen bedje te kunnen slapen.

    Van bednet hadden wij nog nooit gehoord maar wat een geweldig iets om zo toch nog wat van de school te kunnen meepikken.

    Wij gaan de hele tijd heel hard voor je duimen!

    Dikke kusjes & knuffeltjes van Geert, Linsey & Fleur en een high five poot van Barney

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Sam,

    Hier een berichtje van Marleen, je vroegere buurvrouw van in Ormendaal (de mama van Karlien, Laura en Matteo).
    Je doet dat super goed, wij duimen echt elke dag heel erg hard voor jou!!! Go go go Sammeke!

    Dikke knuffel van ons allen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag lieve Sam,
    Wat hartverwarmend goed nieuws allemaal: thuis met het hele gezinnetje, slapen in je eigen bedje n ganse nacht door, op bezoek bij Moeke en Vake, deze rustperiode heb je dubbel en dik verdiend hoor, jij bent echt n supermeid!
    Wij blijven duimen voor je, elke dag opnieuw tot je terug genezen bent!
    N dikke knuffel voor jullie allen
    Tante Lieve

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo iedereen,

    Leuk om al dat positieve nieuws te lezen. Hopelijk is dit de voorbode van een spoedig herstel en een snelle doorbraak in het hele genezingsproces! Wij duimen ook mee! En voor de rest... houden die optimistische kijk op alles!

    Peter & Marijke

    BeantwoordenVerwijderen